הליכון הוריזון Horizon T500 הינו מסלול ריצה מקטגוריית התקציב הנמוך ולכן על הרוכשים לדעת את מגבלותיו.
מגבלה עיקרית היא שהליכון הורייזון Horizon T500 יכול לשמש היטב להליכה ואף להליכה מהירה. איכות זו נכונה וטובה לחלק מהמתאמנים. לרצים איכות זו לרוב לא תספיק ועליהם לבחור בהליכון רציני יותר. כן, תוכלו לרוץ עליו אבל מהתבוננות ממוקדת בנתוני המנוע ובגודל משטח הריצה ניתן להסיק כי להליכון הורייזון Horizon T500 אין ממש כוח מספיק כדי לשאת מתאמן הרץ עליו ובנוסף מימדי משטח הריצה אינם מאפשרים פסיעות ארוכות כשל ריצה.
מגבלה נוספת עובר הליכון זה מגולמת בנתוני משקל המשתמש. על פי נתוני יצרן הליכון הורייזון Horizon T500, למסלול ריצה זה יכולת נשיאה של אדם עד למשקל של 137 ק"ג ולמנוע יכולת נשיאת מתאמן במשקל היכול להגיע ל- 150 ק"ג. זוהי הגזמה. מתוך שיקול דעת פשוט המדמה את העומס המוטל על הליכון שכזה במהלך אימון, ניתן לראות ש 137 ק"ג הינם עומס ניכר ביותר ואולי אפילו מוגזם. נעיף מבט על נתוני המנוע ונראה שלמנוע 2 כוחות סוס. למתאמן במשקל 150 ק"ג זה מעט. אוקיי, אולי אני מגזים, אבל לאורך זמן האמירה שלי תוכיח עצמה נכונה. כאשר אתם באים לרכוש הליכון, שימו לב שהוא יחזיק לכם הרבה זמן.
ישנם הליכונים עם אחריות לזמן ארוך מאוד, לעתים לכל החיים, נסו לרכוש הליכון שיחזיק מעמד זמן רב מאוד. לסיכום, הליכון הורייזון Horizon T500 מתאים להליכה בלבד, ולא הייתי עולה עליו אם משקלי היה מעל 110 ק"ג.
תכונות, מכלולים ואביזרים בהליכון הורייזון Horizon T500
אורך רצועת הריצה 143 ס"מ
במידה וגובהך מעל הממוצע וברצונך לרוץ על הליכון הורייזון Horizon T500, תצטרך לרוץ על רצועה קצרה יחסית, אילו להליכון בקגוריית מחיר זו. מה שיקרה הוא שתרגיש שהמסלול נגמר לך כל הזמן. חבל, עדיף שבמידותיך תרכוש משהו יותר מתאים. להצעה שתתאים לך מבחינת התקציב והצרכים האישיים, צור איתנו קשר עכשיו.
תכניות אימון
תכניות האימון של הליכון הורייזון Horizon T500 יאפשרו לך מגוון טוב של אימונים ואתגרים. מסלול ריצה זה מצוייד בטכנולוגיה שתעזור לך לבקר את התקדמותך ולצפות בנתוני האימו העכשווי, האימון האחרון, אימון ממוצע ובסיכום מכלול האימונים. ישנם מתאמנים בתחומים שונים שהפכו את המעקב אחרי ביצועי האימון שלהם לאמנות, אולי תוכל להתחיל לחשוב בכיוון :- )
אחריות
25 שנות אחריות על המנוע יספיקו לך? זה מה שתקבל כאן. בנוסף, שנת אחריות על החלקים ועל העבודה.
סיכום ומסקנות
הליכון הורייזון Horizon T500 הינו בפירוש מסלול ריצה בתקציב נמוך וכאלההם מאפייניו. המנוע חלש יחסית ומשטח הריצה קצר. למתאמנים בגובה ממוצע ההולכים בלבד הליכון הורייזון Horizon T500 יכול להתאים.